Вили Дакота се намират на брега на язовир Батак, на дискретно и удобно място сред многогодишна борова гора, с неповторима гледка към язовира.

Екипът ни се състои от малък брой професионалисти, отдадени изцяло на своята работа и сбъдващи мечтата на спокойния и уютен начин на живот и почивка! Къщите за гости са 6 на брой, едноетажни и предлагат различен тип удобства. Всяка вила под наем има обособен собствен двор и разполага със напълно оборудвана кухня, трапезария и хол с неповторима гледка към язовира и гората, камина на дърва, обширна веранда, две спални, мокро помещение с пералня и баня. На разположение на гостите са зала за събирания и забавление, СПА зона със сауна и джакузи, Кът за забавление и игри, както и басейн на открито за летният сезон. Уникалната и дива природа, която ви заобикаля, ще ви накара да се почувствате истински живи и пълни с енергия.


Оферти

Оферти и промоции за къщи за гости Dakota House
Оферта „Зимна приказка“ от 01.01.2024 до 31.05.2024

В ДЕЛНИЧНИ ДНИ/От неделя до четвъртък/ : Настаняване в къща 4+2 (включително и вашият домашен любимец) Пакетна цена 870лв. Пакета включва: 3 нощувки, ползване на релакс център с джакузи и сауна, [...]

Научи повече